Wandelcoaching

Wanneer coaching?

Wanneer je op een afgebakend vlak ondersteuning nodig hebt, zoals bijvoorbeeld bij stress of persoonlijke ontwikkeling.

Bij coaching wordt niet in je verleden ‘gegraven’ en wordt ook niet diep ingegaan op je persoonlijke problematiek. Het gaat om het vinden, oefenen en ontwikkelen van manieren die jouw persoonlijke effectiviteit kunnen vergroten. Oftewel, wat is jouw kracht en hoe kun je die inzetten om je de doelen in haalbare stappen te bereiken en je wensen te vervullen?

Het gaat om jouw doelstelling(en) met als uitgangspunt dat je talenten in je hebt, maar er onvoldoende gebruik van maakt. Hierdoor ben je minder effectief en/of minder gelukkig.

Coaching is erop gericht om jouw krachten en talenten optimaal te benutten. Als coach fungeer ik tijdens de gesprekken als een klankbord en katalysator, waardoor jij je kunt ontwikkelen en met meer voldoening en plezier in balans kunt leven.

Waarom in de natuur tijdens wandelingen?

Net als bij therapie blijkt coaching in en met de natuur effectiever te zijn tijdens wandelingen, omdat je op een creatievere manier kunt leren als je daarnaast ook in beweging komt. De natuur kan je daarbij inspireren, relativeren, idee├źn en energie geven. Het biedt rust, ruimte, ontspanning, inzicht, troost en nog zoveel meer.