Cliëntenstop

Cliëntenstop

Cliënten krijgen bij Praktijk Berk & Linde alle tijd en aandacht die zij nodig hebben. Om deze kwaliteit te kunnen bieden, neem ik momenteel geen nieuwe cliënten aan.

Regelmatig wordt gevraagd of cliënten op een ‘wachtlijst’ geplaatst kunnen worden als er een cliëntenstop is. Anders dan bij grote zorgaanbieders werk ik niet met een wachtlijst. Soms blijft een cliënt langer dan gepland, veranderen situaties en/of lopen dingen anders dan voorzien.

Omdat mijn praktijk een eenpersoonspraktijk is, overigens een bewuste keuze, kies ik ervoor geen wachtlijst te hanteren omdat er bij andere praktijken in mijn regio wel plek kan zijn. Bij mij wachten op een lijst is dan minder goed/zinvol als elders wel gestart kan worden.

Ik adviseer daarom bij een cliëntenstop altijd elders te rade te gaan. Bij Praktische info vind je beroepsverenigingen waar ik bij aangesloten ben en organisaties uit mijn netwerk waar je kunt informeren naar alternatieven. Daarnaast heeft jouw huisarts/verwijzer zicht op therapie en coaching in de regio en kan zij/hij met je bespreken welke hulp voor jou passend zou zijn.